Powered By Blogger

fredag 5 oktober 2012

Ooops glömde och vart tog handfatsgubben vägen?

Jag köpte en bautastor kanelbulle till sonen igår (den ligger på min största mattallrik) men jag sov när han kom hem igår kväll och jag sov när han gick imorse....Blev nog lite knockad av den där tåoperationen i alla fall. Och nu hittade jag bullen i skafferiet. Får hoppas den är god ikväll med.


Tog en PW idag i det vackra höstvädret trots protester från tån som jag håller på att tjata ihjäl mig om. Kan säga så här (och sedan ska jag hålla klaffen om tån) att om det var bättre igår så är det inte det idag. Men jag behöver mina rundor och ger inte upp än.

Nu har jag bäddat ner mig i sängen, Grizzly ligger och snarkar vid mina fötter och Scarfs scarfsen håller mig varm upptill... Blir alltid frusen efter jag har gått mina rundor.


Och nu börjar hantverkarjakten igen (ni kanske minns snickaren och hallen?) - Har inte hört ett ljud sedan de var här igår. Det här med att meddela hur läget är verkar inte finnas på kartan.
UPPDATERING: Han har hört av sig :)

Hoppas ni har en fin fredag!
Kramar!


6 kommentarer:

  1. Förbaskade tå!!! Kunde dom inte skicka dig till en specialist!! Lider med dig verkligen. Kanelbullen (största jag sett) kanske piggar upp dig lite!
    Dina söta katter får hjälpa o ta hand om sin matte..
    Ta vara på dig o försök njut av vackra höstvädret genom fönstret!
    Just pratat m min mamma, som pratar halvt ihjäl i mig varje gång..puuh.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja usch! Men det kanske gör ont för att de var inne och rotade i den igår. Bedövningen satt i rätt länge. Hoppas verkligen på bättring, känner mig lite sänkt av det här... Ja det är tur att jag har mina gosiga katter :) Ojoj.. ja det kan vara lite jobbigt när någon tjatar hål i huvudet på en :P Överlåter bullen till sonen, är så kräsen att jag föredrar hembakta kanelbullar och Mauritz som ju inte finns längre men jag har receptet så det kanske kan bli ett helgprojekt :) Kramar och ha det så gott!

    SvaraRadera
  3. Vilken bautabulle! Det är det största jag sett. Hoppas nu att din tå blir bra så du inte behöver ha ont.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja :) Och nu har jag sms:at sonen och talat om att den finns :) Tack så mycket! Det borde den bli. Kram

      Radera
  4. Jössrs vilken bulle!! Ha en fin kväll! Kram

    SvaraRadera
  5. Enormus gigantus :) Sonen tar med sig den som färdkost till Stockholm :) HA en fin helg! Kram

    SvaraRadera