Powered By Blogger

lördag 20 oktober 2012

En päsarlördag

Hade lite lösa planer för denna lördag men efter att ha blivit genomblöt efter dagens PW (som förövrigt var väldig snabb och skön) sjönk jag ner i soffan med kaffe och croissant och blev sömnig istället för pigg. Trots att det är mitt på dan är det skymningsljus inne. Sådär så man går omkring och kisar. Näpp! Jag låter Missarna Mys sätta ribban för dagens aktiviteter i stället :)

De är väldans bra på det...


Snaaaarrrkk....

Mera snarrk...

Ja och så lovade jag en bild på mitt nyfrissade hår och tänkte bryta det löftet. Men, What the heck! Här kommer håret som självtorkat efter en timmas ösregn i Slottsskogen. Dåligt ljus också som sagt. Jag inbillar mig att det är lite mörkare irl.


Nu jag laddar jag (i sängen med en bok snart) inför tillagning av ordentlig middag. Sonen är hemma och då är det lite roligare att laga mat :) Någon form av fetaostfylld kyckling blir det.

Ha en fin lördag!
Kramar!



12 kommentarer:

  1. Då verkar ni ha samma väder som oss. Lamporna har varit tända hela dagen tillsammans med massor av värmeljus:) Jag tycker håret blev skitsnyggt, jag är avund på dina locket. Katter vet hur det ska mysas till på mörka dagar, jag ser knappt mina för de sover hela tiden..
    Kram

    SvaraRadera
  2. Sa också tända lite ljus, det är så mysigt. Tack :) Själv blir jag galen på lockarna ibland. Igår hade frisören fönat ut håret så det var rakare och fräckare. Får väl ta mig tid at göra det någon gång :) Här sovs det med :) Kramar

    SvaraRadera
  3. Så fin du blev i håret, önskar att jag hade en lika bra frisör. :)
    Krama dina söta katter från mig och ha en fin fin kväll!
    <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Ja hon (frisören) var ett lyckokast. Det var Sanna (Naimiez) som tipsade mig :) Det ska jag göra :) Kramar och nospussar tillbaka :) Och ha en fin kväll!

      Radera
  4. Underbara kattbilder, ser så mysigt ut där dom gonar ner sig!
    Du är ju ursnygg i huvudet, jättefint med lite färg! Visst är det kul när det regnar o håret krullar upp sig..
    Här har det softas i tvsoffan, tittar på Shinders list. Just nu pausar vi, ska sätta på sista delen när maken kommer tillbaka från alvaret. Fruktansvärt att se men tycker det är viktigt att inte glömma hur hemskt det var för judarna under 2:à världskriget. Mycket att ta in o smälta på en gång. Så jag la mig i sängen en stund med lilla Elvira tätt inpå mig, sötnosen!
    Roligt sonen tittar hem ibland för det är ju mycket roligare att laga mat o äta när man är två.
    Ha en mysig kväll!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Riktigt bra och hemsk film. Absolut viktigt att inte glömma... Det är mysigt :) Han bor ju fortfarande hemma men eftersom han pendlar åketr han hemifrån jättetidigt och kommer hem sent på kvällen så jag ser knappt röken av honom. Mysigt med filmkväll även om det är allvarliga saker. Kramar och ha en fin kväll!

      Radera
  5. Nydelig pusekatt! Og håret ser kjempefint ut:)
    Ha en fin lørdagskveld! Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Riktiga gosegubbar :) Ha en fin söndag! Kram

      Radera
  6. Åhhh så fine billeder af din søde kat - de dyr gør bare en SÅ glad :-)
    Super smart frisure .
    Ha en skøn weekend
    Kram
    Charlotte

    SvaraRadera
  7. Ja verkligen, de är så mysiga :) Tackar :) Ha en fin weekend du med! Kram

    SvaraRadera
  8. herlige billeder af din kat, ja utroligt hvad dyr kan give os mennesker, noget som vi ikke kan få fra hinanden, samværet med min hest er for mig helt specielt, tænker det må være det sammen med en kat eller hund :-) Fin frisyre
    Hilsen Tina

    SvaraRadera
  9. De är så mysiga när de sover, ja annars med :) Det blir så harmoniskt med katterna, de kan verkligen slappna av och det smittar av sig på mig. Kan tänka mig att man får en väldigt fin kontakt med sin häst också. Tackar, lite mindre krulligt nu :) Kram

    SvaraRadera