tisdag 23 oktober 2012

Var är rörmokaren??

Jag har inte tur med mina hantverkare! Snickaren fick jag hämta hos granntanten stup i kvarten och var rörmokaren håller på med har jag inte en susning om. Har gått här och väntat hela morgonen och till slut ringde jag och frågade när han kommer och hade uppenbarligen glömt att han skulle hit och sa att han skulle ringa senare... Jäkla tur att jag inte jobbar men irriterande ändå! Till max!


Men för att pyssla med något under tiden fick jag ringt min telefonoperatör för att reda ut lite snurrigheter och det hela slutade med att jag bytte abonnemang (hos samma operatör) och får en Iphone 5 på köpet :) Hehe... kändes riktigt bra i sammanhanget trots att det inte hade med vartannat att göra.

Kameran ska tydligen vara mycket bättre ( och mycket annat med) och det gillas :)


Japp, och när det var gjort gick jag min numera snabba runda och avslutade det hela med en mysig fika med fina Nordhem som bor i mina kvarter.

Så trots rörmokaren överväger det bra och min positiva vecka kan fortsätta :) Lika bra att ställa in mig att att det inte blir något handfat förrän -ev lite senare någon gång i framtiden - så blir jag inte så frustrerad. Och är jag inte hemma när/om han behagar komma så får han vänta helt enkelt.


Ha en fin dag!
Kramar!

12 kommentarer:

 1. Hohooo en 5:a! vad spännande - ser fram emot rapport :) Jäkla hantverkare !
  Kram

  SvaraRadera
 2. Yyyyeeess :D Bara så där kändes det som! I början på november kommer den :) Urk! Han har inte hört av sig än....Kramar

  SvaraRadera
 3. Fedest den venter jeg også på :-))))) har lige fået besked om at den bliver sendt på mandag...!
  En gang Apple altid Apple :-) Kram

  SvaraRadera
 4. Åh Vad spännade! Jag får inte min förrän i början på november. Får gå in och kolla hos dig och se vad du tycker om den :) Och ja :) Apple It is :) Kram

  SvaraRadera
 5. Ser också fram emot rapport om 5:an! Jäkla hantverkare.....Kram

  SvaraRadera
 6. Åh, ny lur! Stort grattis, men dumma hantverkaren.. bra att du påminde mig dock om att jag också måste få fatt i en sån´. ja, hantverkare alltså, Klem och fin kväll

  SvaraRadera
 7. Jeg skal holde dig opdateret så snart den kommer :-)
  Kram Tina

  SvaraRadera
 8. Dessa hantverkare..tycks göra som de behagar!
  Maken min har en IPhone 5:à sedan några veckor! Han tycker den är ungefär likadan fast kameran ger fantastiska bilder med snabbare upplösning. Så han verkar älska sin nya! Han ville jag skulle ha en..tvekar trots femman ligger bättre i handen. Känner mig "anti" mot det mesta för tillfället. Mår väl inte så bra dessvärre, fast blir väl bättre..(ngn gång, börjar tröttna)
  Hoppsan din roliga vecka fortsätter!! Känslan är härlig när man mår bra med positivt tänk!
  Ha en fin dag hos dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag fått kontakt med honom igen och fredag är nästa bud. Får hoppas han kommer tidigt för jag ska iväg på morgonen. Låter bra med telefonen. Jag tar ju så mycket bilder och tycker det är smidigt med mobilkameran och kul om det blir bättre bilder. Hade inte funderat alls på att skaffa en 5:a men - this was an offer I couldn´t refuse :))

   Tråkigt att du inte mår bra. Hade en kass dag igår, trots föresatsen att ha en positiv vecka. Men vaknar man tre på morgonen är det svårt att vara pigg o glad. Inatt har jag sovit som en stock och det gör verkligen susen. Hoppas det vänder för dig snart!

   Ha en fin dag du med! Kramar

   Radera
 9. Hej!
  Jag blir helt galen på hantverkare. Har lust att åka upp till Götet och ge den där rörmokaren en känga och se till att han fixar ditt handfat. Fattar han inte vad jobbigt det är utan???!! Grrrr....
  Kul att du fixade en 5:a!! Ska bli kul att höra om den. Har du en 4 eller 4S nu?
  Kram

  SvaraRadera
 10. Ja det skulle han banne mig behöva!! Och Frej (varuhuset eller om det är tillverkaren) med som aldrig levererar. Nu lovade rörmokaren att han skulle hålla mig uppdaterad iaf.
  Ja :) Har en 4 nu så det blir nog lite skillnad i positiv riktning :)
  Kram

  SvaraRadera