Powered By Blogger

fredag 26 oktober 2012

I väntan på...

... rörmokaren :))) Hehe - har ni hört den förut :)) Ja, jag tänker inte vänta så länge för om en stund bär det iväg till Ikea med dotter som är i full färd med att bo i sig i sin lilla lya. Och den stackaren ska få dras med det här raset till mamma - en mamma som vaknade vid 1-snåret första gången och gav upp sovplanerna vid 4...

En mörk bild i hallen då det fortfarande var becksvart ute. Men det var ett tag sedan jag bjöd på en dagens och lär väl rasa i säng sedan när jag kommer hem - ja så det blir den här.

Pleasejeans i snygga färgen tabacco och Envrapme jersey top från Odd Molly. Blir väl lite ull i olika former också, ser kallt ut ute. Oooops nu kom han! Kors i taket!


Vad bra! Ser fram emot att få borsta tänderna i badrummet :)

Uppdatering! Nu får han inte loss handfatet som dessutom visade sig vara felmonterat av den andra gubben...Iiiii spänningen är olidlig, känns som om det går troll i den här handfatshistorien :SSSSS
Håll tummarna please!!

Ha en fin fredag!
Kramar!



8 kommentarer:

  1. Fniss..förlåt men kan ju inte annat! Det går verkligen troll med historien av ditt handfat, rörmakare som inte dyker upp mm.. Håller tummar o tår han kan fixa det med sin kunskap!!
    Roligt för din dotter m bo in sig i nya lyan! Ikea en fredag o lönefredag dessutom kräver ju sitt..skönt om ni hinner iväg innan det blir för trångt. Kanske en fördel vara lite zoombiartad en sådan dag!
    Usch vad jag känner igen mig med dina sömnproblem, trist! Har testat allt tror jag utan att få ngt som hjälper i längden. Grande problema att ha det så!!
    Hoppas det går bra med både rörmakaren o Ikea!
    Snygg dagens förresten, har dom byxorna jag med! Gillar färgen..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja herregud vilka turer! Men nu har jag ett handfat igen som förhoppningsvis är rätt monterat och alla slangar fastskruvade :)
      Idag var jag i hennes lägenhet för första gången. Jättemysig var den.
      Ja det är jobbigt när det blir så med sömnen, blir som en zombie dagen efter vilket kanske var en fördel bland alla småbarnsfamiljer som hade ockuperat hela Ikea kändes det som. I sådana lägen är jag glad att mina barn är stora :)

      Brallorna är super :) Ha en fin kväll! Kramar!

      Radera
  2. Men jösses, hur mycket fel kan det vara på ett handfat? Jag håller tummarna för att handfatet blir bytt och i ordning i dag.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja :)) Men nu är det ordning på torpet igen - äntligen! Kram

      Radera
  3. Hahaha jösses! Jag får våldsamma flashbacks!!!!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha nu förstår jag hur du kände dig! Jag blev lite blasé till slut. Trodde knappt att det skulle bli något handfat :)) Kramar!

      Radera
  4. Åhh, jag ser att vi är twins idag? Men vad har ni för rörmokare i dina trakter./K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha :) Kul! Får gå in och kika hos dig. Har knappt varit i närheten av datorn idag. Ja det kan man undra sa flundra :) Kram

      Radera