Powered By Blogger

onsdag 24 oktober 2012

Den bruna jackan

Ja här kommer den  -  den bruna jackan som när jag provade den kändes lagom och som nu känns för trång och så är det färgen då... Har nog aldrig ägt något brunt. Jackan är fin annars :) Den är från Vive la difference-kollektionen och har gosigt teddyfoder överallt. 

Ursäkta kuddfrissan. Tog en liten siesta och då blir det som det blir... med håret alltså...




Mja... Inte säker på om det här är jag... Kan nog tänka mig att sälja denna till ett bra pris och fortsätta min jakt på en vinterjacka. Får hoppas att jag hittar en innan vintern är ett faktum.

Ha en fin kväll!
Kramar!


12 kommentarer:

  1. Jag har haft och sålt den. jag vet inte vad det är, men det fungerar bara inte..sen tyckte jag inte den var tillräckligt tjock heller. Klem och fin kväll du med

    SvaraRadera
  2. Du är fin i jackan med men jag förstår din tvekan för brunt..jag har aldrig trivts i det heller även om jag tycker det är snyggt..på andra.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Det ska kännas bra i alla fall tycker jag. Du får suga lite på karamellen och se hur det känns i morgon.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag tycker jackan är skitfin och jag har tokspanat på den på Tradera!:) Behåll den tycker jag!
    KRAM!

    SvaraRadera
  5. Jeg syns du er kjempe fin i den!
    klem

    SvaraRadera
  6. Behåll! Dom gamla jackorna är mycket finare än dom nya! Kram

    SvaraRadera
  7. Tack för era fina synpunkter. Tror den kommer att få flytta. Tycker den är jättefin men det faktum att den kändes lite trång (och kanske färgen med) gör att jag måste leta vidare. Kramar på er!

    SvaraRadera
  8. Haha, du är för go! Egentligen behöver jag absolut ingen jacka just nu...(däremot skulle jag behöva en garderobsrensning :)) Men hur mycket vill du ha dör den fina?
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Svar
    1. Haha, är inte klok någonstans :)) den är lite för trång och jag fattar inte att jag inte kände det när jag provade den! 800:- så får du den lite billigare än jag gav för den :) Kram

      Radera
  10. Jeg tænker ofte at jeg IKKE skal være i tvivl om et stykke tøj, for det ER præcis de stykker tøj hvor jeg IKKE er i tvivl, som bliver mine ynglings og som i virkeligheden sidder allerbedst. Så lyt til dig selv :-)
    Kram Tina :-)

    SvaraRadera
  11. Ja så är det! Känns inte hundre med denna på mig och dessutom är den lite för liten... Kram

    SvaraRadera