Powered By Blogger

måndag 3 september 2012

Dagens och kanske kvällens

Har knappt sovit en blund inatt av oro för att sonen skulle försova sig (jo hönsmamma ibland), det nya jobbet ligger nämligen i Skövde och det tar en stund att ta sig dit från Göteborg och klockan 08.00 skulle han vara där, hårda pix :) När klockan var fyra på morgonen kom sonen in till mig och sa att jag kunde sova nu för han var vaken. Hade sovit lite innan men inte mycket och när jag väl somnat in som en stock vid sextiden var det dottern som brötade runt innan hon skulle iväg till sitt jobb. Får sova ikväll. Men först ska jag ut och äta middag. Ska bli gott och mysigt.

Dagens runda var härlig och jag hade bra flyt. En liten fika blev det också :) Odokumenterad denna gång :)) Dagen PW stass lyckades jag inte heller fånga på bild. Däremot dagens stass och så kunde jag inte låta bli att prova en kombo till Ooh slip dress.

Enwrapeme jersey i ruby och Cheer jean i almost black. Båda i st. 2. Toppen är en riktig figursmickrare som gömmer alla volanger :)


Längre baktill och så mjuk och skön.
 

Förra gången provade jag Ooh slip dress ihop med min orangea Timeout wrap cardigan bland annat. Den här gången testade jag med Pointelle short cardigan i almost black (min mest använda för tillfället) och Cheer jean. Storlek 2 på allt här med.



Den är inte speciellt lång så det går inte att ha den som klänning utan förlängare men som tunika går det hur bra som helst. Det är fina broderier baktill också. Någon gång i framtiden kanske jag investerar i den tillhörande kjolen :) På någon bra rea :))


En del tråkigt men nödvändigt pappersfix blir det idag och lite ärenden innan jag möter upp min syster för lite mat (för min del iaf) och en god öl eller två :)

Ha en fin dag!
Kramar!

12 kommentarer:

  1. Fantastiske komboer! Vil ha!!
    Ha en fin dag:)
    Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Är jätteglad för dessa :) Kram

      Radera
  2. Ursnyggt alltihop! Hur tycker du Enwrapeme jersey är i storleken?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Den är ganska rymlig men följsam. Kram

      Radera
  3. VÄldigt fint, inte minst med halsbandet till Enwrapeme! Hoppas du får en fortsatt fin dag och att solen skiner på dig. Här är det toppenväder. Igen. Då kan man ju bara vara glad, fast man sitter på jobbet. Klem

    SvaraRadera
  4. Tack :)) Ja det är detaljerna som gör det :D Här är fint också nu och det är skönt.. Kram

    SvaraRadera
  5. Den översta gillade jag mycket, perfekt att ha till vardags, jag har blivit lite tröjtokig på sistone:) går det fortfarande inte att kommentera hos mig? Kram Nilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är superskön! Ja det har jag med. Japp kunde skriva en kommentar förut :) Vet inte vad det var som inte funkade men kul att det gör det nu igen. Kram

      Radera
  6. Jag har ju Enwrap me jersey i orange, är dösugen på den i ruby med! Så fin! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de är så fina båda två! Har ju min Timeout i orange så tyckte det var kul att ha något i ruby också. De finns på Minzo :) Kram

      Radera
  7. Svar
    1. Trivs superbra i dem båda men Enwrapme kommer nog bli flitigast använd :) Kramar

      Radera