söndag 9 september 2012

Full rulle

Det känns som om det var ett ögonblick sedan jag vaknade igår. Trots att jag drömt världens längsta och jobbigaste dröm inatt. Den var så jobbig att jag vaknade med spänningsvärk i morse. Men den lyckades jag bota med två baljor starkt kaffe och sen var det fullt ös igen :) 
 
Gårdagen försvann i promenader och bakluckeloppisar, jättekul! Varje lördag (tror jag) är det bakluckeloppis på ett ställe längs med mitt PWstråk. Förut har jag inte tagit mig tid att stanna eftersom jag brukar ha fått upp farten så bra där, men igår kunde jag inte hålla mig och jag drabbades av det stora HA-begäret! Hade inte någon aning om vad jag villa ha, men ha ville jag! Förälskade mig i en underbar spegel med guldram för 100 spänn, fast den vägde flera ton så det var inte att tänka på. Fick för mig att en rostig hushållsvåg nog var superbra att ha och varför inte gå på väskjakt och riktigt ta på mig - det är nog någon som har en Mullberry hängande här utan att veta om det -blicken. Men det fanns det förstås inte.. Det hela slutade med att jag köpte en halv hembakt sockerkaka och en påse hembakta kanelbullar för 40:- Och det kan jag säga, de tanterna kunde sina grejer. Sockerkakan är ett minne blott och en kanelbulle har provsmakats. Får gå dit nästa lördag igen, kanske hittar mig en Mulberry då ;)


Ja sen var det fullt upp med min höstbloppis och det gick ju alldeles strålande! Är det någon som missade den finns det mer fint kvar att fynda HÄR!

Och som om inte det var nog, hittade jag en bortglömd ouppackad Stringhylla när jag gjorde min raid i källaren igår. Köpte den när jag flyttade hit men den var alldeles för stor. Lade ut den på Blocket igår och strax kommer det några som ska hämta den, vilket flow! Men bara för att det skulle komma okända människor hit fick jag för mig att det måste städas, trots att jag städade i förrgår så nu ser jag så här trött och fin ut:


Nu är det dags att äta lite riktig mat och sedan ser jag fram emot Kattauktionerna hos Helen och Josanne ikväll. Alla pengar som kommer in går till behövande katter på Ronnebys katthem. Missa inte det!

Så, nu var det slutbabblat från den här tanten och jag kommer nog hålla truten resten av dagen (och kvällen).

 Ha det gott!
Kramar!
6 kommentarer:

 1. Har aldrig varit på bakluckaloppis, men det verkar ju jättemysigt! Ska inom kattauktionen istället :-)

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Ja det var jättekul! Hoppas det går superbra på kattauktionen! Kram

  SvaraRadera
 3. Det är så roligt med loppis. En lång gata på Byn här hade det denna helgen och jag missade alltihop. Är ju alltid och jämt på jakt efter mandelkvarnar. Inte en enda har inhandlats denna sommaren. Klem och fortsatt fin söndag.

  SvaraRadera
 4. Ja verkligen! Aha mandelkvarnar. Jag så en gammal kaffekvarn :) Jättekul och gå omkring och kolla. Ha en fin måndag! Kram

  SvaraRadera
 5. Roligt med loppis och vad du har röjt med din bloppis (oj vad jag rimmar;)). Jag har också kört Blocket och blivit av med en massa prylar, så skönt!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Haha du är en riktig fena på att rimma :D Blocket är super! Går att sälja allt där. Kramar

  SvaraRadera