Powered By Blogger

onsdag 12 september 2012

Att tråna ihjäl sig och lite mer ull till salu!

Det som från början var tänkt som en lugn promenad till Da Matteo för frukostintag (macka, inte croissant :)) Blev ett hejdlöst provande på Milk and honey som precis fått in en låda höstkläder från Odd Molly. Men innan jag hamnade där dök min dotter upp på fiket och när vi skulle gå slank vi inom Ragtime där dotter hittade ett par skitsnygga boots och hon tyckte att det var en himla bra idé att få sin födelsdagspresent nu redan (hon fyller 24 oktober och jag har en son som fyller nästa vecka!).

God frukost.


Sol och regn om vartannat. Tur att de hade en markis man kunde sitta under och varma filtar.


Ragtime är en livsfarlig affär som har både nytt och vintage och dessa stövlar (glömde fota) var vintage och precis utsatta så det gick inte att vänta, det håller jag med om.. 

Japp och med tom (nästan) plånka hamnade jag i Odd Mollyparadiset och plågade mig med att prova ljuvligheter som; Ladylike dress (OMG säger jag bara), Twist me jumper (dräggel), gosiga koftor och allt i storlek 2 som satt perfekt! Antingen har Storlekarna blivit rymligare eller så har jag blivit mindre... Suck.. Ladylike... De hade massor av fint på Milk and Honey, Ooooh... Men för att inte dö av trån fick dessa följa med hem :)
Molendo legging i stl. 2.


Och nej, jag tog inga bilder... Det är inte min grej dessvärre, att prova och plåta. Men är det någon som undrar något så fråga gärna :)

Därefter fick jag en knäpp och plågade mig lite till, stack till NK där den där klänningen hängde igen, drog en repa genom Åhlens och förälskade mig i en Easygoing dress i lite grey... Och då och där bestämde jag mig för att ge de billiga kedjorna en chans och avverkade HM, Kappahl, Lindex, Gina tricot och det gick inget bra. Går liksom inte att toppa Ladylike..

Jag beslutade mig till slut att släppa det hela och drog till Stadium och köpte mig ett par långa PWbrallor (ett planerat inköp och det billigaste märket, himla bra) som var riktigt sköna. Börjar bli lite för kallt att gå med bara vader nu.

Ja så har jag bestämt mig för att sälja två mollysar till. Heathers merino leggings i dark grey och en gammal goding från Maesress selectif; Everyday cardigan med fina loggan på ryggen. Båda i mycket fint skick!

Heathers merino leggings stl. 2.

600:-
sålda!

Everyday cardigan i grey.

700:-





Dessutom finns det en hel del fint kvar på min höstbloppis som du kommer till HÄR!

Nu är det dags att fixa lite middag. Ha en fin kväll!
Kramar!

13 kommentarer:

  1. Hei,

    Vil gjerne kjøpe leggingsene hvis de er lite brukt, ikke nupper etc.
    Bor i Norge:)
    Har du paypal?

    Hilsen Elise

    SvaraRadera
  2. Min mailadresse: elisetandberg@otmail.com

    SvaraRadera
  3. Låter som en bra dag. Lady Like är jättefin, men priset not so much. Inte för min budget iaf. Ikväll är det en sån fin himmel igen är, annars sol och blåst om vart annat. Klem

    SvaraRadera
  4. Ja fullt ös :) Ne.. Ladylike är way over my budget just nu iaf :) Kan ju alltid drömma :) samma här + lite regn på det. Kramar

    SvaraRadera
  5. Hei,
    Prøver m riktig Mail adresse elisetandberg@hotmail.com

    Tror jeg fikk m alle bokstavene nå:)

    Elise

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Jag köper gärna dina heaters om de finna kvar!
    Tack för en härlig blogg också!

    Mvh
    Camilla
    camillaalmen@live.se

    SvaraRadera
  7. Härligt med shopping, provning och allt det där. Och usch när det är så mycket fint man vill ha. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var riktigt kul! KAn tycka det är lite jobbigt ibland men igår var det en himla fart på mig :) Ha det gott i Portugallien! Kram

      Radera
  8. Tyckte det stod att TRÄNA ihjäl sig, men det här var roligare :-) Gud så mycket fint man vill ha i höst...

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha.. Ingen risk här med diverse konstanta inflammationer... Ja det finns så otroligt mycket fint! Idag hittade jag ännu mer! Kram

      Radera