söndag 16 september 2012

Tagen på bar gärning

Även om jag är en kattcurlare av stora mått, äga katterna inte tillträde till mina garderober. Men i går när jag höll på med bloppis och min ständigt pågående garderobsrensning/städning och jag hade glömt stänga dörrarna, då passade Grizzly på! Dotterns pälsväst var målet och den fick sig en omgång kan jag säga innan han upptäckte mig och hoppade ner därifrån. Jo han vet att det är förbjuden frukt :)

 (detta är inte min mollygarderob utan där hänger lite sånt som inte används så mycket men som ändå hänger kvar och lite av barnens kläder, bara så ni vet :))

Oh yeah rena rama julafton ju!


Ahhh päls ( kommer ni ihåg hans vurm för tomten med fårpälsskägget?).Ooppps... Nu fick matte syn på mig! Bästa att sticka!


Jo ang bloppisen igår. Jag trodde det var jag som snurrat till det med uppdateringarna men upptäckte i morse att jag fick uppdatera inlägget flera gånger innan mina "SÅLD!" kom med? Ena gången kom ett par av mina "SÅLD! med men inte alla, så jag fick skriva in det två gånger för att det skulle fästa. Ingen av mina uppdateringar syntes igår, först jag uppdaterat flera gånger. Kan vara bra att veta.

Nu ska jag försöka övertala sonen att gå ut och äta lite senare för att fira att han fyller 20 år imorgon :) Imorgon ser jag inte röken av honom så en liten födelsedagsmiddag idag istället hade suttit fint. Sedan blir det dubbelfirande med kusinen som nästan fyller samtidigt och då (vid månadskiftet) blir det kräftskiva också :)

Ha en fin söndag!
Kramar!
6 kommentarer:

 1. Vilken liten buse. Mozart ligger också alltid på mina kläder om de råkar vara framme. Kram

  SvaraRadera
 2. Haha jag han är en riktig buse :) de passar också på om chansen finns :) Just nu är en resväska framme som är himla bra att ligga på och i. Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, på Myrornas såg jag en fårskinnsmössa i går..kanske ett tips för gosige Grizzly..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha då skulle han bli glad :) Kram

   Radera
 4. Den rackaren! Här har det hänt mer än en gång att jag hört bankanden från garderoberna, då jag inte upptäckt att de passat på.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Garderober är nog det bästa som finns när kan är katt :) I min handduksgarderob har jag hittat dem ett antal gånger när jag varit slarvig med att stänga. Kram

  SvaraRadera