tisdag 11 september 2012

Tisdag

Ytterligare en dag som farit fram i ett rasande tempo utan att jag fått gjort något direkt vettigt (börjar jag bli frisk tro?) förutom att jag fick smort in mina ponysar, tvättat lite och sånt där. Men lagom till att regnet började strila ner tog jag påsen med alla paketen och begav mig till posten, skönt att få det gjort. Dessutom hade jag en påse till med lite Mollysar som jag överlämnade till den här sköna bönan över en fika i Haga, supermysigt!

Dagens i hissen (så länge sonens kompis är hemma hos oss blir det hisspegeln som gäller, vill inte skämma ut sonen totalt).

Golconda jacket, perfekt när det regnar lite då den är i något glansigt material, sjalen som jag glömt vad den heter, Pleasejeans och lite annat smått o gott. Mina gamla goa Hunters på fötterna, en riktig höststass.


Nu väntar jag på att den köpare från Blocket ska dyka upp och hämta en hylla. Skönt att bli av med den.

Hoppas ni har haft en fin dag!
Kramar!5 kommentarer:

 1. Låter som en bra dag med lagom takt tycker jag..
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var rätt bra ändå. Men det känns som jag har en tornado inombords...

   Radera
 2. Hihi, skön böna, jo jag tackar jag! Trots att jag haffade dig mitt i gatan så behöll du lugnet o svarade snällt på all denna svada..Jättemysigt att träffa dig, hoppas på att det blir fler gånger =)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha tur att jag tappat rösten så du slapp höra min svada även om jag lyckades babbla på rätt bra ändå :P Jättemysig tycker jag med och jag gör gärna om det! Kram

  SvaraRadera