Powered By Blogger

onsdag 19 september 2012

Tvi vale och dagens

Det var inte mycket som var rätt på mig visade det sig när jag kom till läkaren idag. Ballongtån var vare sig nageltrång eller portvinstå utan infekterad av Stafylokocker! Fy vad äckligt! Dessutom var var min ämnesomsättning skyhög, jag som tidigare har haft för låg, inte konstigt att det känns som om jag haft ett inre kaos... Nu har jag fått ny antibiotika, diverse salvor, piller och tinkturer och jag har stornojjan här nu. Tror att jag ska få utslag överallt, fy, jag hatar utslag, då tar jag hellre en rejäl influensa om jag får välja.

Illvilliga typer som invaderat min tå och mitt ben (och förhoppningsvis inget mer).


Ja och som inte det var nog så är Loui dålig i magen. Jättesynd om honom ( fast han verkar inte lida) och det doftar inte något vidare... Så, nu får det vara slut på vidrigheterna här känner jag :P och istället bjuder jag på en rackarns snygg dagens om jag får säga det själv :))

Underskön tröja från Hunkydory...


...med vingar :) Den är rymlig (M) och det gillar jag och de fina vingarna :). Till: Medallion tank Odd Molly och Pleasejeans.


På fötterna boots från By Koah en storlek förstora så tån får plats. Jag vet att det låter korkat men jag har haft ballongtå i minst en månad nu och något måste jag ha på fötterna. Sen (när tån förhoppningsvis blir normal igen) kör jag med tjocka strumpor :)


Japp, nu ska jag ligga här och vara hungrig i en timma för just den här antibiotikasorten skulle man INTE äta ihop med mat och eftersom jag gärna vill bli av med det här helst nu med en gång, tänker jag följa råden till punkt och pricka!

Ha en fin kväll!
Kramar!

Jo! Har lagt ut lite mer fint till bloppisen. Kika HÄR!



11 kommentarer:

  1. Men oj, då var det väl på tiden att du gick iväg då!!! Hälsar Moral- Madde ;) Snygg dagens, den tröjan är bara såå.... Klem och fin kväll från ett blåsigt Paradis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, fast det var egentligen ett annat läkarbesök. Men nu hoppas jag att det blir bra. Tack, ja visst är den :) Kram från ett just nu soligt göteborg! Igår höll jag på att blåsa av moppen!

      Radera
  2. Men herregud vad du råkar ut för stackare. Nu måste det väl vara nog. Så snygg tröjan från HD är.
    Kram och krya på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu måste det verkligen vara nog. Tröjan är ljuvlig :) Kramar och tack!

      Radera
  3. Uhhhh, stafylokocker= inte att leka med! Hoppas antibiotikan tar kål på de där fulingarna! Fina vingar du har =) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Brrrr vad äckligt! Ja nu vill jag bli av med det här! Ja de är ljuvliga :) Kram

      Radera
  4. Skitsnygg dagens! Och stackars dig med tån, låter inte roligt:( Kram

    SvaraRadera
  5. Tack :) Ja du hoppas jag att det blir bra! Kram

    SvaraRadera
  6. Åhh, stackars! Vad jobbigt det där. Jag hoppas verkligen att du snart mår bättre av antibiotikan och tack snälla du för alla fina kommentarer under min resa! De värmer så ska du veta! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, får hoppas jag får bukt med det nu... Det är jag som ska tacka! Det har varit underbart att få följa med på din Portugalresa. Du är nog en väldigt rolig person att resa med :) Kram

      Radera
  7. Snygg då.
    kika in www.inspo.nu för mer boots från BY KOAH

    SvaraRadera