Powered By Blogger

onsdag 5 september 2012

Speedad onsdag

Tiden har bara sprungit iväg idag och igår med. Fick i alla fall träffat min syster igår och ätit lite god mat och lite rött till. Hann inte picsa stassen och glömde picsa på restaurangen. Höll på att glömma föreviga dagens stass med men kom på det i sista minuten ;) Nu är det myskläderna som är på.

Lekte lite med någon effekt så det ser ut som jag har bruna kläder på mig men de är svarta.
Timeout cardigan, Cheer jean och Enwrapme någonting. Odd Molly från topp till tå, det var längesedan. Hade tom en Mollysjal på mig :)


Vaknade riktigt tidigt då sonen gick iväg till jobbet (vid halv sex) och det kändes som om det var mitt i natten. Undrade i min yrvakna tillstånd varför han drog i väg då.. Men så var det ju inte. Gick inte att somna om iaf utan surfade runt lite, fick sålt min förstora Easygoing och tog en snabb PW efter det. Utan fika! Kände mig så himla duktig men det sket sig lite senare för jag var tvungen att göra ett ärende i stan och helt plötsligt låg Da Matteo där och resten kan nu ju lista ut...

Laddar redan för morgondagen för då blir det STORA TVÄTT- OCH STÄDDAGEN! Phu det går inte att förtränga längre. Mamma Mia, skulle skämmas om någon kom och hälsade på nu.

Japp det var det hela tror jag... Jo har inte varit nere i källaren och hämtat upp ullen men det blir en liten bloppis när det är gjort!

Hoppas ni har en fin dag!
Kramar!

6 kommentarer:

  1. Har jobbat och varit på föräldramöte, skallen är helt urblåst......
    Fin dagens:) Kram

    SvaraRadera
  2. Nu är enwrapme jersey top på väg till mig i samma färg som du har. Hoppas den sitter lika bra på mig nu bara:) Efter en sådan dag får man fika, slappa och njuta.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh du kommer bli kanon i den! JA det var ganska skönt att sitta där en stund.. Kram

      Radera
  3. Halloj! Fin stass och synd att klänningen som du sålde var för stor. Hoppas att du får tag på en i rätt storlek för den är jättesnygg! Igår sanerade jag vårt hus från "topp till tå", skulle skämts ögonen ur mig om det kommit besök innan saneringen men nu är det gjort, puh!
    Ha en bra dag, kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men jag fick tag i en ny via fb och den kommer idag :) Kul när det blir sådant flyt i oflytet :) Vad skönt att höra att det inte är jag :)) Laddar med kaffe här nu. Kramar och ha en bra dag du med!

      Radera