Powered By Blogger

måndag 10 september 2012

En måndag i full fart

Det är full fart hela tiden just nu, även i drömmarna. Denna dag började med en PW som var ganska snabb men gjorde ont, attans förbenade muskler :( Men därefter tog jag moppen och körde till andra sidan stan och mötte upp min dotter för att vara smakråd (eller nåt) då hon på rak arm köpte både soffa (jättefin), soffbord (gööörsnyggt) och en matta (himla gosig). Och sen fräste jag tillbaka till Masthugget, lämpade av moppen och tog mig till Haga för att möta upp dotter igen. Denna gång för en fika (mycket smaskig rabarberpaj). Hann slinka in i en affär med vrålsnygga väskor som jag fick slita mig i från innan jag styrde kosan hemåt igen.

Sonens kompis bor här några dagar och dottern tackar aldrig nej till middag så jag snodde ihop färsk pasta med greksallad och pesto, gott! Kompisen undrade hur det gick med mitt mc-kort och det kanske det är fler som gör :) Det (framtida) ligger fint paketerat på hyllan tills vidare. Behöver ha möjlighet att köra privat om jag inte ska bli ruinerad. Dessutom fick jag en insikt om mig själv när jag höll på och harvade på körskolan och det var att jag är en fartdåre med stort F och skulle förmodligen köra ihjäl mig ganska omgående. Lite läbbig uppenbarelse så jag suger på den karamellen till jag blir ännu äldre, lite visare och mycket rikare :)

Och lite bilder:

Dotter i mobiltagen.


Den ständige latten.
 

Och dagens i hissen som var Pointelle short cardigan, Medallion tank och Pleasejeans.
Halsband från Oxxo och ett par lila converseliknande dojjor.


Nu ska jag bara ta det lugnt och dricka lite örtte.

Ha en fin kväll!
Kramar!

4 kommentarer:

  1. Du har fått med dig mycket mys på en dag, det låter alldeles skönt:) Det där med MC körkortet lät farligt...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja mycket mys var det :) Och mc-kortet får vänta. Kram

      Radera
  2. håller med, mycket mys och det är ju aldrig fel. Jag drömde också i natt. Att jag såg en MFF- match utomlands på TV i en bar typ och att jag blev så fantastiskt glad när de vann med 5-0. mkt märkligt. Klem och fortsatt fin kväll

    SvaraRadera
  3. Haha.. skönt att det var en positiv dröm :) Det har mina inte riktigt varit.. Kram

    SvaraRadera