Powered By Blogger

tisdag 11 september 2012

My little ponys

Ja de har levt ett bortglömt dammigt liv under sommaren. Blivit lite hopklämda och torra. Men nu har de börjat pocka på min uppmärksamhet och tagits fram från glömskans boning. Här ska smörjas och sen ska de på och och vara ett ständigt tillbehör till dagens höststassar: My litttle ponys/Primebootsen i färgen pony. Mina snyggaste och skönaste stövlar någonsin!


Kanske en bra idé att skaffa skoblock också? Känns som pensionärsvarning, men var gör man inte för sina ponys :) Får leta upp ett par rejäla block med högt skaft tror jag :)

Ha en skön tisdag!
Kramar!

6 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag rullar en dagstidning och stoppar i stövlarna. Då drar de även till sig fukt om det finns någon =) Hänger på en byxgalje gör jag också, då sträcks skaftet ut.

    Kram! /Sanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det var ju fiffigt! Tak för tipsen! Kram

      Radera
  2. Åhh, ja, höststövlar. Jag behöver köpa ett par, men vet inte alls vad jag vill ha. Massor av kramar från Lissabon

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du kansk kan hitta några i Lissabon? Det ser så härligt ut där! HA det så gott! Massor av kramar från ett blåsigt Göteborg!

      Radera
  3. Mina stövlar, som dock inte är Primeboots, finns i tryggt förvar i Buren. Men blir aningens aningens sugen nu när jag såg att dina (och andras) börjat åka fram. Klem och fin tisdag. Regnet hänger i luften här, men det är ganska varmt 18+.

    SvaraRadera
  4. Ja jag har och så börjat bli lite sugen :) Än så länge har det varit för varmt, går fortfarande i ballerina utan strumpor men snart blir det kallare och å är det skönt om de är färdiga att börja användas. Idag är det blåsigt här men ganska varmt. Kram

    SvaraRadera