Powered By Blogger

torsdag 16 juni 2011

Dagens, lite sommar feelings och roliga utlottningar!

Det här blir ett lite spretigt inlägg men det bubblar av tankar bilder och ideér efter en veckas bloggtorka!

Börjar med att säga att båda finingarna Cake of Joy och Josanne har varsin utlottning där man kan vinna ett fint armband resp. fina dekorationer med blommor eller fjärilar ( hoppas jag fick till det rätt nu :P )! Jag håller tummarna för en vinst!

Dagens idag bestod av Prarie strap dress och ett par gamla jeans som var alldeles för varma, Earhart cardigan (som åkte av) och ett par fake Ray-Ban från Grekland :) syns inte på bilden nedan men bågarna är lila :)) En lilanörd som jag kunde ju inte motstå dem! 7€ var rätt överkomligt tycker jag :)
Och när jag ändå är i gång med Greklandsfynd, visar jag min silverring och armband som jag köpte hos en bluesgubbe i en gränd ( han spelade BB-King vrålhögt ).

Dottern var ledig idag så det blev lite förlängd spontansemester :) först fika på uteservering och då kom vi på att det var ju en öl vi ville ha! Så vi förflyttade oss till en annan ute servering och intog en iskall öl i sommarhettan! Gott!

Dessutom hittade jag en otroligt fin hänglobelia som nu hänger på min balkong och där passade jag på att fota lille Grizzly i olivträdet :)

Här kommer bilderna:




Har ni sett så fjolligt jag sitter med lillfingret? Det får jag sluta med..


Underbar blålila färg..

Grizzly plutt :)

Sist men inte minst har jag kokat jordgubbskräm som jag slevat i mig hela dagen (mellan varven). Mmmm... sommar!


Ja jag sade att det var var spretigt...  men den gemensamma nämnaren är nog sommar njutning :)

Hoppas ni har haft en härlig dag! 

Kramar!

7 kommentarer:

  1. Hihi... du ÄR lika förvirrad som mej... ;o) För psst... det är INTE halsband, det är dekorationer som man kan hänga i ett fönster, eller i en dörröppning eller en balkong till exempel... ;o) Runt en meter långa. MEN, med vilja och fantasi så skulle man nog kunna vira dem runt halsen också... :o)
    Kommenterar resten sen, på språng ut nu.
    Massa Kramar coolaste bruttan! KRAMAR!

    SvaraRadera
  2. Josanne - Hahaha.. Ojoj.. jag är nog inte klok :P Får gå in och ändra :)) Jag såg framför mig detta vackra fjärilshalsband :) men som dekoration är de ju superfina också :) Tack för alla kramar och massa kramar till dig!!

    SvaraRadera
  3. Hihi-spretigt men kul:) Jordgubbskräm har jag inte ätit på många år - måste åtgärdas när jag kommer tillbaka!
    Jag är alldeles glad - har hämtat ett rek på Posten ;) Inlägg kommer i morgon :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Rosen - Inte jag heller! Fick ett ryck :) Kul!! Ska bli spännande att se :) Kram

    SvaraRadera
  5. Jag gillar det där grek-silvret och har några armband jag med:) Fin dagens, fin blomma och fin kisse! Kram

    SvaraRadera
  6. Linda - Jag älskar det mönstret och är en silvertyp så jag är nöjd :) Grizzly är en riktig gosekatt :) Han ligger här bredvid mig nu :)) Kram

    SvaraRadera
  7. Jag gillar inlägg som är lite spretiga. Kul att se vad folk pysslar på med om dagarna. Jordgubbskrämen ser underbart god ut, och katten är hur söt som helst.
    Kram

    SvaraRadera