Powered By Blogger

torsdag 1 november 2012

Efterlysning!

Janina har fått en klänning på hjärnan och hoppas att någon kan hjälpa henne att få tag i den!

"Jag är på jakt efter en Everywear dress i lilac, en stickad klänning i ull med ett tillhörande skärp som har virkade blommor vid tofsarna nederst plus en röd fjäril broderad bak på ryggen. Storleken jag vill åt är size 2."




 Om någon har en sådan att sälja till Janina eller vet var den kan finnas så maila henne på janina.igelstrom@liljewall-arkitekter.se

Ha en fin dag!
Kramar!

2 kommentarer:

  1. Hoppas hon hittar denna raring! Såg just en lila på T förra veckan tror jag.. Har själv en marinblå från den kollektionen, fick i present av maken då de kom ut. Minns hur överlycklig jag blev för den här..vissa får liksom aldrig lämna boet..
    Hoppas läkarbesöket föll väl ut igår! Själv har jag börjat med en mkt stark medicin som jag känner av redan ( biverkningar), sedan får jag se om den hjälper i längden eller inte..
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det hoppas jag med :) Mitt ämnesomsättningsprov var mycket bättre och ett annat som är relaterat till det hade börjat rätta till sig så det går åt rätt håll verkar det som. Jobbigt med starka mediciner och biverkningar, men ibland har man inget val... Hoppas det blir bättre snart. Kramar

    SvaraRadera