Powered By Blogger

tisdag 6 november 2012

Även jag har fallit...

... för det där Kusmiteet som det pratas om överallt. Och bara därför har jag tjurigt vägrat (är lite obstinat av mig ibland) att ens titta åt Kusmihållet. Himla synd att jag inte fortsatte med det för det är svinaktigt dyrt!. Men. Det började med att en liten fin provburk i plåt ( redan där började jag falla) och i den låg det ljuvligaste gröna te med massa goda kryddor i - som kanel och ingefära och massa annat. Boost hette det och var helt beroendeframkallande! Idag gick jag in i en för mig ny affär och där i en bokhylla stod de som färgglada karameller! Alla sorter (tror jag) utom Boost... Istället fanns det ett som hette Love - i en knallrosa burk med fina blommor på locket :) Innehållet är svart te med goda kryddor, ungefär som Boost. Mmmmm....I´m hooked!

Fanns en ännu större burk. Burkarna påminner om mormors gamla knappburkar :) som förmodligen var godisburkar från början. Hmmm.. jag anar en viss ryckning i samlargenen här... lär nog bli fler burkar som  hittar hit :)


Fina locket :)


 Någon bild på jackan blev det inte idag heller för idag var det ännu fler kompisar till sonen här och som just nu sitter och glufsar i sig korv stroganoff i stora lass. Men nöjd så in i bomben är jag med jackan :)

Ha en fin kväll!


23 kommentarer:

  1. Ja men visst är det gott! Och burken är så fin att ha framme! Jag känner mig lite extra lyxig när jag dricker detta te:) kram Nilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det förstår jag :) Och burkarna är verkligen superfina! Kram

      Radera
  2. Jag har inte heller köpt något Kusmi te förut..skall inte försöka påstå att jag inte varit sugen för DÅ ljuger jag ;) Burkarna är så fina o vet i sjutton om inte en eller annan burk hamnar här med inom det snaraste. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det fanns massor i den där affären vi pratade om som har ett fik också - kommer inte ihåg vad den heter nu. Där kan man även lukta på dem. Det har man inte kunnat på andra ställen jag varit på. Kram

      Radera
    2. Nu kom jag på det - Phillies design.

      Radera
    3. Ahh, så bra! Då knatar jag dit i morgon, skall fika med sonen o skall ändå vänta på torget en stund..kan tillbringa den med näsan i allehanda burkar =)

      Radera
    4. Vad mysigt! Spännande att höra vad du valde för sort :) Kram

      Radera
  3. Dags att prova sånt te då! Burkarna var ju tokfina! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja innehållet är ljuvligt och burkarna likaså :) Kram

      Radera
  4. Jag är också jättesugen att testa. Har hört så mycket om det överallt nu att det nu är dags :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja gör det! Eller inte ;)) risken är man fastnar! Kram

      Radera
  5. Visst är de goda och beroendeframkallande:) Sweet Love är en av mina favoriter..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen! Har bara provat Sweet love och Boost men jag luktade mig igenom sortimentet igår och jag kan tänka mig alla :)) Kram

      Radera
  6. Det är drygt tycker jag och har några hemma.Prins Vladimir är min favorit, men jag har å andra sidan inte provat något nytt på länge utan ska göra av med det jag har innan jag köper ngt nytt. Det är, oavsett bland de bästa teer jag smakat. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det doftade underbart det med! Kul att pröva nytt och samtidigt alltid gott att ha sitt favoritte hemma :) Kram

      Radera
  7. Vad kul med nytt gott te! Har inte heller provat dessa, bara sneglat än så länge.. Låter nästan farligt att prova, fniss..
    Roligt du är nöjd med nya jackan, för väl att du bytte! Du får visa en annan dag!
    Idag var jag på nypremiär (ett år sedan sist) på varmbadet hos sjukgymnasten, det var skönt i vattnet. Fattar inte att jag blivit så mkt sämre på ett år, sanslöst o skrämmande. Hoppas detta kan vara början på en förbättring i stället! Kroppen har varit mör i kväll må du tro..
    Natti o sov gott!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhhh hoppas också att det kan hjälpa dig att bli bättre! Aöldrig rolit att märka att man blivit sämre men hoppas detta kan vända det hela.

      Fantasticka teer kan jag säga och så vackra burkar. Bara det liksom ;)

      God morgon och hoppas din dag blir bra!
      Kramar

      Radera
  8. Haha så kul älskar deras te. Te tokiga jag.
    Kram
    Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här är en tetok till Och lattetok :)) Kram

      Radera
  9. Ni måste prova Imperial Label från Kusmi. Det allra slurpigaste te jag vet!! Lakritsrot, apelsinblommor, vanilj, kanel och annat gott är det i det gröna teet. Låt dra ganska länge för att få ut den underbara smaken från lakritsroten och njut...
    kram

    SvaraRadera
  10. Det låter spännande! En helt ny (te)värld har öppnat sig för mig :) Kram

    SvaraRadera
  11. Kusmi te är jättegott men jag tar ändå hellre kaffe..
    Kram

    SvaraRadera
  12. Kaffe på förmiddagen och te på eftermiddagen säger tant Marie ;) Kramar!

    SvaraRadera