Powered By Blogger

tisdag 25 december 2012

Julafton

Mysigaste julaftonen på länge hade jag och mina nära och kära igår. Fast lite konstigt var det också för min dotter firade jul på annat ställe för första gången... men det är lika bra att vänja sig antar jag - barnen börjar bli/är vuxna och lever sina egna liv.

Vi var hos min syster som hade pyntat så fint med riktig gran och massa god mat och dryck. Och som vanligt blev jag alldeles för proppmätt :) I år fick jag mandeln i gröten! Himla bra - betyder ju tur :))

Här är en suddig och mörk bild på mig i min fina gröna sammetsklänning (Saga shimmer dress) från Odd Molly :)



Just nu fortsätter jag frosseriet med att mumsa i mig en påse juleskum som jag köpte på hemvägen trots att jag vet att det inte går att sluta äta dem när jag väl har börjat :p -  tur att jag köpte en liten påse :))

Ha en fortsatt fin julhelg!
Kramar!



12 kommentarer:

  1. Hvor ser du godt ud i dit fine jule dress :-)
    Ja vi prøvede det sidste år, at ungerne holdt jul sammen med deres kærester, så vi valgte at rejse til den anden ende af verden (næsten), det var nu ganske fornøjeligt :-)) og som du skriver bliver børnene jo voksne, så vi må hellere vende os til det...!

    Herligt med mandlen :-)) min svigerfar fik den...!
    Fortsat god jul Kram T

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Ja man får hitta sätt att fira som passar alla och känns bra. Hehe ja det var kul! Ett gott tecken ;))
      HA en fortsatt fin jul! Kram

      Radera
  2. Grattis till mandeln:)) och du är jättefin i klänningen!
    God fortsättning!
    KRam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar och God fortsättning till dig med :) Kram

      Radera
  3. Javisst är det konstigt med barnen på annat håll...här var sonen med men dottern på andra sidan klotet..vi hade en fin afton ändå o magen fick sig verkligen en utmaning..puh!
    Fin är du i klänningen! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det kändes lite tomt men fint ändå... Herregud min mage fick sig en lätt chock - trots att jag inte åt vrålmycket för det kan jag inte men det är väl den saliga blandningen :)) Tack så mycket :) Kram

      Radera
  4. Skönt att det blev en mysig jul trots dotter på annat ställe.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Fin du är i klänningen! Och så roligt med en så lyckad julafton. Förstår det känns konstigt att inte ha dottern där dock. Men det är väl som du skriver - man får försöka vänja sig.

    Fortsatt god jul!

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Ja det var både mysigt och lite tomt. Alla barnen börjar är mellan 18 och 23 så det lär bli fler jular som kanske blir lite tomma eller tvärtom - massa respektive vissa år :) Ha en fortsatt God Jul du med! Kramar

      Radera
  6. Fin du är och så bra att julafton blev lyckad, fast dottern inte var med. Oavsett vem, tycker vi det är väldigt märkligt när någon är borta hos oss. Klem och god fortsättning

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Ja just julaftonsfirandet har följt samma mönster i så många år och de sista åren har tre nära försvunnit och nu börjar även barnen bli flygfärdiga så det kändes lite extra konstigt tror jag. Fast det sista är ju positivt :) Kramar och God fortsättning till dig!

      Radera