fredag 7 december 2012

Bloppisinfo och antijante!

Håller på för fullt med att ta bilder och sortera inför bloppisen som förhoppningsvis dyker upp imorgon fm. Förutom Odd Molly blir det lite Hunkydory, Cream, jeans från Ra-Re och J4 + lite till :)

Dessutom har jag hakat på Josannes antijantegrej som jag tycker är jättebra att lyfta. Så ang det får jag väl säga att jag tycker jag kämpar på förbannat bra, är modig och full med tillförsikt :) Dessutom vågar jag mig på att skriva ett inlägg utan bild för en gång skull ;)

Ha en underbar fredag!
Kramar!

15 kommentarer:

 1. Jag tycker också att du kämpar/kämpat förb...bra!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Mkt bra alltihop. :) Klem och fin- fin fredagskväll :)

  SvaraRadera
 3. Härligt med Bloppis och HEJA DIG! Du är en förbannat tuff och fin böna som verkligen ska vara stolt över sig själv!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. ja heja heja! du är toppen! Ska kika in på bloppisen kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Tycker du är grym på mycket! Bara en sak jag saknar och det är att jag ännu inte fått träffa dig irl... <3 Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3 Det saknar jag med! Kommer aldrig iväg till Hbg av olika orsaker...Men jag jobbar på det och nu hoppas jag på efter jul/nyår, tror inte det blir innan. Kollar upp med dig först så du är hemma då - vill INTE missa dig när jag kommer dit! Kram!

   Radera
 6. Tack alla fina! Nyttigt det här att våga vara stolt över sig själv och stå för det. Är uppväxt under Jantes mörka skugga så även om jag lyckats ta mig bort från det värsta janteförtrycket så känns det ovant och lite pinsamt fortfarande att säga att jag är bra! Kramar och mindre jante till folket :))

  SvaraRadera