Powered By Blogger

måndag 3 december 2012

En huvudlös dagens och en pimpad balkong

Det var svart som natten när jag kom hem i eftermiddags men försökte mig på att knipsa en dagens och mitt balkongpimp. Och med lite effekter så går det mesta :)

Odd Molly, Hunkydory och Please i en varm och go mix.
 

Idag snöade det även här i Götet så benvärmarna och lite annan ull åkte på sedan begav jag mig iväg på en liten stadsrunda för att bla köpa en ljusslinga att ha på balkongen. Vaknade med den idén och nu är den förverkligad.

Mitt trasiga kattnät är nu ett minne blott och en fin ljusslinga är på plats istället :) Bilden är tagen genom fönstret så lamporna inomhus reflekteras i  i glaset. Det fanns jättebra slingor på Clas Olsson där man kunde köpa ett startpaket och förlängning till ett bra pris - himla bra!


Stakarna är inte uppe än ( jag vet att jag är lite sen :)) men de kommer att hitta upp hit från källaren imorgon förhoppningsvis.

Ha en fin kväll!
Kramar!



6 kommentarer:

  1. Härligt! Lite julpynt dör man nog inte av skulle jag tro. Kram

    SvaraRadera
  2. Haha.. blev lite inspirerad av snön :) Kram

    SvaraRadera
  3. Mmmm funderar lite på en slinga till räcket på min franska balkong men har inget bra eluttag i närheten. Fint det blev! Och du glad för din skull - tänkt på dig då och då i dag :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag hade tur som har ett precis bredvid. Tack gulliga :) Ja det är inte klokt vad livets vägar äro outgrundliga...Kramar

    SvaraRadera
  5. Mysigt med ljus tycker jag. Ljusen är nog det jag njuter mest av nu.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ser hur mysigt ut som helst. En ljusslinga bara, sen är man i stämning direkt! Klem fina

    SvaraRadera