lördag 15 december 2012

Dags för slask

Japp då har göteborgsvädret bestämt sig för att återvända... Regn som slaskar till det och förmodligen med efterföljande köldknäpp så trottoarerna blir alldeles knaggliga och isiga och nästan helt omöjliga att ta sig fram på. Dessutom har jag precis drömt att jag var på väg att föda ett barn - barnet var halvvägs ute men jag vaknade lyckligtvis i sista sekunden - någon måtta får det va ;)

Det sätter sina spår (eller inte) av att vara borta mycket så idag ska lägenheten få sig en omgång, katterna extra mycket mys (Grizzly har roat sig med att busa med mina fötter halva natten - med klorna ute) och ett blogginlägg (även om det inte blev världens roligaste) är strax färdigt :)

Dagens utsikt


Nu ska jag hälla i mig resten av kaffet så det blir lite fart på mig. Och återigen tipsar jag om min bloppis som har massor kvar! Klicka HÄR så kommer du dit!

Ha en fin lördag!
Kramar!8 kommentarer:

 1. Halvvägs ute? Då hade du ju gjort det jobbiga;) Tänk vilka konstiga saker man kan drömma! Jag drömmer bisarra saker runt fullmånen jag....Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja :P Himla tur att det var en dröm! Blir också väldigt påverkad av fullmånen. Kram

   Radera
 2. Pss... vi har samma eländiga väder här och jag gick ytterst försiktigt från bussen till buren. Hoppas du får en fin kväll, Storklem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu har det blivit slask igen men idag var det riktigt skönt! Vägarna var någorlunda fria och det var milt och skönt ute. Hade en fin kväll och en fin dag :) Hoppas din var fin med! Kramar

   Radera
 3. Pissväder...blev helt knäckt när jag hörde hur regnet hamrade på rutorna i morse...funderar på att fylla frysen med snö och ta fram till jul.
  Knasig dröm föresten:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja usch det var rena katastrofen i går förmiddag men idag bättrade det till sig som tur var :) Haha - smart idé :)) och en himla knäpp dröm var det... tyckte jag tom i drömmen :) Kram

  SvaraRadera
 5. Usch ja, regnar och slaskar här också... Men hoppas det blir kallt till jul igen. Orkar inte en grå jul, det är så trist.

  Ha en fin kväll trots tråkvädret!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Trist...Hoppas det kommer ny vacker snö lagom till julafton :) Kramar och ha en fin dag!

  SvaraRadera