Powered By Blogger

torsdag 31 mars 2011

Invigning!

Idag är det småregnigt men ändå ganska varmt, tog faktiskt en snabbfika utomhus under ett tak så det blev premiär för utomhusfika idag :) Invigning blev det också av fina Twiddle hood jacket med det fina broderiet ( fick med lite på bilden, inte lätt att ta ryggbilder ). Förstagångsanvändning blev det även av zebrasjalen i silke från Ester Eleonora. Gillar djurmönster, kanske är det ett begynnande tant Raffa symptom, hmm..
Jackan är verkligen jätteskön! Tunt härligt tyg och otroligt vackert mönster på fodret ( glömde fota det ). Broderiet på ryggen är typiskt en sådan grej som gör att jag faller handlöst!




Det är bara en sak som stör mig. Ärmarna är lite korta! Visserligen har jag lite apvarning på mina armar men...Odd Molly kanske har tänkt att man ska ha sleevewarmers till denna. Får väl gå på jakt på Tradera och se om jag hittar några. Om inte någon ute i bloggrymden har ett par till salu :)
Kram!


9 kommentarer:

  1. Den är sååå fin! Har tittat länge och väl på den, men jag skulle ju ha en billig jacka... Får se hur länge jag orkar hålla mig undan :-)

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Den jackan är sååå fin, Lingon har den i chalk (tror jag det är) och broderiet bak är så lovely!
    Som jag skrattade åt "begynnande tant Raffa symtom"... för som jag känner igen mig själv :o) Inte för att jag har en massa djurmönstrat, tyvärr, men jag vill-ha-spanar på det jämt och ständigt. :o)
    Ha en fin kväll! Kramar!

    SvaraRadera
  3. Haha! Har inte heller så mycket djurmönstrat men har precis som du vill-ha-spanat hur länge som helst! Nu slog jag till på en ganska snäll variant :) Men man vet aldrig var det slutar..cowboyboots i ormskinn kanske :D Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej! Kikade precis in och vilken fin outfit med den jackan och sjalen. Lovely :-)

    Trevlig blogg du har! Satt och läste bakåt precis :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Tack så mycket, vad roligt! Från början skapade jag bloggen för att kunna kommentera er andras fina bloggar utan att vara anonym, vilket jag blev ändå eftersom jag döpte den till Odd me, tänkte inte på det ;) Men jag har upptäckt att det är riktigt kul! Ska defenitivt jobba på fotandet och jag har en plan för det, kommer inte till skott bara :) Kram!

    SvaraRadera
  6. Jackan är så himla söt!! Och du får mej att skratta..tant raffa ..ha ha tänker då på en cougar:)..fniss..
    Kramkram..

    SvaraRadera
  7. Plingplong. Har börjat följa dig nu! Känner lite igen mig i din blogg. Vi har barn i liknande åldrar, ganska ny i bloggandet o sånt. Och jag blir också överlycklig om nån läser i min blogg o följer mig!!!! Tyvärr bloggar jag ytterst lite för tillfället men jag kommer igen om nån vecka eller så. kram kram ♥

    SvaraRadera
  8. Tooo di looo - Vilken syn,haha :D Kram!

    Annika - plingplong på dig! Kul att du har hittat hit :) Det kommer nog gå upp och ner på min blogg också. Nu blir jag nyfiken på din blogg så jag får ta mig en kik :)) Kram

    SvaraRadera