Powered By Blogger

lördag 26 mars 2011

Finaste blomsterbordet och en dagens

Förra veckan gick jag förbi en second hand affär som ligger på en gata nära mig. Och där stod mitt blomster bord! Hade precis börjat fundera kring hur jag ska ha det på min balkong och tänkt att jag skulle vilja ha en liten bänk eller pall som man kan ställa krukor på så att det blir lite nivåskillnader. Krukor har jag så jag kan dränka mig i dom efter husflytten och nu har jag det här vackra String-blomsterbordet som ska fyllas med vackra krukor och blommor :)

Här kommer dagens stass


Idag tog jag på mig min fina Pow skirt tillsammans med ninoticha (eller nåt) dress,  dolce skirt och dipdye cardigan. Vackra färger ihop och så fint med lager på lager. Ovanpå min älskade ullscarf och skinnjacka! Primebootsen bor jag i just nu. Ber åter om ursäkt för mina urusla bilder men jag har en plan....
Soliga Kramar!

3 kommentarer:

  1. Hejsan:)
    Vilket fint blomsterbord!!
    Just nu är vår balkong i ett desperat behov av lite riktig vår så jag får tummarna ur ....så det blir fint :)
    Jag älskar att fixa å inreda så det dax för piffi (mitt alias när jag är i mitt esse:)att få sätta igång med balkongen..Den stackaren:)

    Å vad fin koftan är i den mörkare färgen:) Jag har bara sett den i den rosamixen å din är mycket sötare
    Kram kram:)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar ditt blomsterbord skarpt! Sitter och funderar på vad jag ska fylla min uteplats med...
    Krya på dig och ha en fin söndag!

    SvaraRadera
  3. Tooo di looo - Ser också framemot att piffa till min balkong, ska bli oas tänkte jag,haha..Flyttade in i januari så den har mest varit en förvaringsplats för allt möjligt skräp. Nu är den tömd och blomsterbordet på plats, alltid en början :) Koftan är jag väldigt förtjust i! Kram!

    Lingon - Så som du beskrev din drömträdgård i din blogg kommer den bli ljuvlig :) Ska utmana förkylningen med lite frisk luft i dag :) Kram!

    SvaraRadera