Powered By Blogger

torsdag 24 mars 2011

Full bloomers hos Lisen

Nu har de äntligen kommit in igen hos Lisen, full bloomers i alla storlekar, 499 dk. Jag är så lycklig! Beställde stl. 2 hos Deep Fling och de är förstora, trots att jag försökte intala mig en hel dag att de inte var det bara för att jag så gärna ville ha dem :) Om det är någon som är intresserad av ett par 2:or använda några timmar, säg bara till! Kram
SÅLDA
SÅLDA

7 kommentarer:

  1. Godmorning! Nu svarar jag på ditt förra inlägg här, om att få rätt tid i bloggen.
    Du går in under fliken som heter Inställningar, väljer Formatering och där finns en punkt som heter Tidzon. Ställ in den på Köpenhamn istället så får du rätt tid. Det är så jag gjort. Hoppas det funkar.
    Ha en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  2. Nu är det fixat! TACK Josanne!! Kram!

    SvaraRadera
  3. Kul med bloomersen hos lisen. De är så fina!!

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  4. Bloomersen hade varit fina till a-one silk underklänningen som du kommenterade hos mig :-)
    Faktiskt inte länge sen jag såg den på orangebag.nl, kolla där!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Tack för tipset Oslotigern! Kul med en ny nätbutik :) Har aldrig hört talas om den tidigare. Dessvärre hade dom ingen a-one silk kvar :( men den kanske dyker upp på Tradera om man har tur!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Kul att du fick tag på dom! Jag väntar på mina från USA. Dom har varit på resande fot i 11 dagar så jag hoppas dom kommer snart....Kram!

    SvaraRadera
  7. Ja, jag blev jätteglad! Det funkade att ha på sig de för stora när jag hade strumpbyxor under men det var ju inte ultimat. Det blir det nu :) Hoppas dina bloomers hittar hem till dig snart!
    Kram

    SvaraRadera