måndag 14 januari 2013

Lite Ferlin och så....

Nejdå, jag lider inte av personlighetsklyvning och tänker börja leverera dikter på löpande band istället för dagens stassar ;) Just denna (dikten) hade jag tänkt lägga ut på fb eftersom den har en viss betydelse för mig men det funkade inte med länkningen så jag lägger ut den här. Får också symbolisera den förändring som smugit sig på mig och som utmynnat i en stor trötthet för det som min blogg har handlat om. Den har fyllt ett behov och jag har behövt lägga de jobbiga bitarna åt sidan och fly in i något "ytligt" för att kunna läka. Just nu står det mig upp i halsen och har slagit lite bakut så får se vad det här leder någonstans.

Vill också poängtera så det inte blir några missförstånd, att det är mig själv och min egen blogg som jag är trött på - vad den stått för (delvis) under en svår period i mitt liv och att jag inte på något sätt syftar på någon annan person eller blogg. Handlar helt i hållet om att jag står vid ett vägskäl och att flykt inte längre är ett alternativ för mig.

Kommer ha kvar bloggen men vet inte vad jag kommer fylla den med - det får framtiden utvisa...

Liten uppdatering!

Bloggen har också gett mig så mycket positivt genom underbara möten  med fina människor- både irl och i cyberspace och det är jag väldigt tacksam för och kommer också skriva ett eget inlägg om det. Just nu är det framförallt fokuseringen på kläder som jag inte fixar av olika skäl.

Här kommer en dikt av Nils Ferlin uppläst av honom själv.

Gick jag allena


http://www.ferlin.se/res/Ljud/gickjagallena.mp3

 Här kommer texten också.

GICK JAG ALLENA - (ur Kejsarens Papegoja (1951))

Men gick jag allena i många de mil
dit oron kallade mej
förglömde jag då dessa många de mil
för en halvfjärdings väg med dej?
Det gjorde jag ej - blir mitt klumpiga svar,
nej, faktiskt det gjorde jag ej.
Men en vackrare väg jag ej vandrat har
än en halvfjärdings väg med dej.Ha det gott allihop!
Kramar!

14 kommentarer:

 1. Jag förstår precis! <3

  Samtidigt så glöm inte de fina sakerna som bloggen gett dig. Oväntade möten och lite annat skoj.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fina Lingon <3 hade tänkt skriva ett eget inlägg om det. De kontakter och möten med så många fina människor och allt stöd och uppmuntran jag har fått. Den biten går inte under det ytliga. Det är just kläddelen som jag inte orkar med just nu av flera skäl - kanske skulle varit tydligare med det... Massor med kramar!

   Radera
  2. Det är lugnt jag hajjar. :)
   Kramis och jag är bara så glad för din skull
   <3

   Radera
  3. Förstår om det misstolkades.. ville inte skriva ett megalångt inlägg utan tänkte dela upp det lite - men det kunde jag ju skrivit :) Kramar <3

   Radera
 2. Alltså, det finns inte utrymme för missuppfattning, i alla fall inte för min del och då är jag ändå blond! ;) Kram finis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt! Allt har ju två sidor (minst ;)) och ville bara förklara lite vad som händer...Är så glad och tacksam för det positiva som bloggandet har fört med sig - bla det roliga mötet med dig :) blir fler sådana hoppas jag :) Kram fina du <3

   Radera
 3. Tycker att du ska skriva om precis vad du vill! Det är ju för din skull och inte klädtrasornas skull vi läser här! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din underbara kommentar - den värmer :) Känner detsamma och läser hos dig/er men ligger lågt med kommentarer... Allt har sin tid. Kramar <3

   Radera
 4. Jag förstår precis vad du menar. Just det här med hur viktigt det är med klädtrasorna är beror lite på vart man befinner sig i livet. Odd Molly har inte alls lika stor plats hos mig. Det finns mycket annat som är viktigare. Jag läser här oavsett vad du skriver om.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina! Jo man går igenom olika faser i livet - får så vad nästa fas blir :) Kramar <3

   Radera
 5. Jag hoppas på en fin o bra vår för dig..på alla vis. Vi måste ju träffas snart igen, det var allt för länge sedan o mycket skall avhandlas. Lycka till nu med ditt! Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Tack och detsamma till dig! Ser fram emot en mysig fika med dig :) Stor kram tillbaka!

  SvaraRadera
 7. Du behöver inte förklara nånting, det är ju din blogg och du skriver vad du vill. Det är ju lite med tjusningen med livet; att det ändrar sig. Att vi ändrar oss! Jag följer med vidare, det är dig jag är intresserad av, inte nödvändigtvis det du har på dig :-)

  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack skönt att höra - ville ändå bara tala om lite hur det ligger till.. Ja det är ju en himla tur att det sker lite förändringar ibland :) och kläder har jag på kroppen fortfarande även om det inte är så stora variationer :)) Stor kram tillbaka!

   Radera