Powered By Blogger

lördag 21 januari 2012

Vanlig bh vs Airbra

Jo men jag blev väldigt nyfiken när jag såg Hildes inlägg om Twins airbra. så jag skickade efter ett tre-pack jag med, som innehåller en vit, en beige och en svart. Tyckte det var lite trixigt med att välja storlek eftersom jag brukar ha M på t-shirts men är 75-80 C i bh-storlek. Till slut valde jag stl. L eftersom jag har lång rygg och alltid får dra ut axelbanden på max och på Airbran kan man inte reglera axelbanden.

Och Wow vilken skön bh! Den sitter verkligen inte åt någonstans sedan kanske den inte lyfter lika bra som en vanlig ( vilken iof kan bero på storleken). Men den lyfter helt klart tillräckligt för att jag väljer denna framför en vanlig bh som sitter åt och skaver.

Nu fick jag ett ryck igår innan jag gick ut, att plåta skillnaden, av den anledningen att bhn kändes som en plåtrustning som klämde åt överallt och jag skulle ut och äta... så behån åket av och Airbran åkte på istället. 
Taradiddeln kanske inte var det lämpligaste plagget att fota skillnaden på eftersom den hjälper till att lyfta lite ( himla bra klänning :)) men nu var det den som var på och så här blev det!



Vilken är vilken tror ni? :))

Nu ska jag ta en promenix i snöovädret! Vad har ni för er en dag som denna?

Ha det gott allihop!
Kramar!


15 kommentarer:

  1. Där är finklänningen igen - lovely! Klarar inte att gissa, men båda ser bra ut :-) Ha en fin dag i snön! Vi ska ta oss ut snart vi med.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den fina :) Nä med den klänningen blev det inte så stor skillnad. Det bev en härlig promenix i snön :) Ha det så bra ni med! Kram

      Radera
  2. hehe jag hade dem hemma och jag körde på samma storlek som du, men för mig hamnade de vid knäna istället för mitt på låren... så de åkte tillbaka och hoppas returen går igenom...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svårt med storleken. Ska testa en stl mindre, Twins öppnar en affär på Frölunda torg snart :). Hoppas du får returnera! Kram

      Radera
  3. Hej
    Gissar att Airbran är på den översta bilden men väldigt svårt att se nån större skillnad. Glöm inte att skriv vilken som är vilken!!
    Kram kram (och nu ska jag åka till posten o hämta ditt paket, men kan inte bestämma om jag ska cykla eller ta bilen, det är ett fruktansvärt väder med snö-regn-halvstorm, men jag behöver röra på mig nu när jag inte kan gå längre vovvenader på ett bra tag)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är den undre bilden :) Airbran lyfter inte riktigt lika bra. Hoppas nu blir nöjd med byxorna! Här snöar det för fullt så cykel är inte att tänka på! Kram

      Radera
    2. Men i så fall så tycker i alla fall jag att Airbran gör det finare, mindre som sticker ut på sidorna o mer rundat eller hur man ska uttrycka det. Man skulle kanske fundera på en sån investering.
      Jo det blev cykling,(men det var ett fasligt blött väder inga minusgrader o ingen snö på marken, fast det börjar komma nu så smått) och sitter nu i mysisarna o myser!!
      stor kram

      Radera
    3. Haha vilken tur! För den är skönast! Jag rekommenderar dem men vet också många som inte gör det så det är lite köpa grisen i säcken.. Åh vad mysigt :) Det gör jag med :) Kram

      Radera
  4. Vad roligt att du tyckte om Aire Bra. Jag gissar på den nedersta bilden.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset! Den är riktigt skön. Du gissade rätt :) Kram

      Radera
  5. Oj vad svårt det var... jag drämmer till med den översta bilden, mest bara för att gissa på något ;o)
    Haha… som jag skrattade åt en mening i ditt förra inlägg:
    ”Alltså Timeouten... vad hade jag på mig innan den fanns tro?”för jag tänkte exakt samma sak igår. Hur klarade man sig innan den fanns?... :o) Tack för tips med den och Tarradiddlen, skitsnyggt! Jag kommer att sno den kombon rakt av så hoppas det är okej… Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var nedersta men det syns knappt någon skillnad på bilderna. Hahaha.. ja vad hade man?? Har kommit på att man nästan inte behöver något annat :) Några längre linnen och några Timeoutar att växla med så är saken biff ;)) Härma på så härmar jag tillbaka :D Kram!

      Radera
  6. Jag har också Airbra men jag sover i den :)) Inte mycket stöd för mig som bara är sisådär 65 runt bröstkorgen - Small sitter för löst. Men skön så in i norden! Måste ju så klart testas även till mina Tidelipomer :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Tidelipomarna håller ju boopsen på plats så där funkar den ju jättebra :) Kram

      Radera
    2. Ja Tidelipomarna håller ju boopsen på plats så där funkar den ju jättebra :) Kram

      Radera