Powered By Blogger

fredag 10 februari 2012

Sol

Har varit ensam hemma och trodde jag skulle sova som en stock när det var tomt och tyst i huset, Istället vaknade jag vid fyrasnåret och har roat mig med att läsa Jo Nessbøs nya ( superbra ) tills jag fick lätt nackspärr. Då övergick jag till att kolla statistiken här på bloggen. Och SOL var det många sökningar på. Haha.. stackars oss nordbor som är så desperata efter sol att vi tom söker efter den på nätet :)

Får hoppas den dyker upp idag! En lång promenad blir det oavsett så jag sover på nätterna.

 Kanske att jag promenixar förbi Minzo och kollar in vad de har fått in. Alltid kul att klämma och känna lite :)

Ha en fin dag!
Kramar!

4 kommentarer:

  1. Åh,här är det det ny bakgrund. Så fin!
    Inte dumt att få sökningar med sol. :-D På min blogg får jag sökordet chokladkladdkaka kanska ofta. Antagligen har jag skrivit om att fika en hel del?
    Kramar och hoppas du hittar fint att klämma på MInzo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Kul med något nytt! Chokladkaka är inte så dumt det heller :)) Ha det underbart kul på eventet! Stor Kram!! ( och här ska klämmas :P )

      Radera
  2. Härligt med sol hos er! Själv skall jag strax ut o pulsa på alvaret, mina gamla spår (gjorde en runda) är översnöade helt o vinden lagt till lite tjusiga drivor här o där..
    Den där sömnen har jag fightats med under en lång period nu, ibland blir jag nästa knäckt på det.. Hoppas du kan få någon hjälp!
    Ha en skön dag o Minzo låter ju inte fel alls, hihi..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Än har inte solen tittat fram men hoppas den gör det :) Låter som en härlig runda. Sömnen är ett stort problem vissa perioder och då är jag väldigt lättväckt. Ska bli kul att kolla lite :) Fin promenadväg dit. Kram

    SvaraRadera