Powered By Blogger

onsdag 29 februari 2012

Trött

Dagen har rusat iväg i expressfart och jag har hängt på i farten ungefär...SoSet blev inte så lyckat idag. Det som innan var en väldigt lugn och sansad grupp har nu fått ett tillskott i form av en babblig person som spårar ur hela tiden, suck! Det är "that time of the month" och jag blev fruktansvärt irriterad så det var svårt med relaxet idag.. Men, nu är jag hemma och ska göra som Maja katt, inta favoritställningen och varva ner...ahhhh...


Och så passar jag på att flagga om fina Betty May som jag swappat av Bina. Tyvärr var den alldeles för stor till mig (stl. 3) så den kan bli din för ett mycket bra pris. Superfint skick!
1100:-


 Maila mig på marieskoog65@gmail.com eller lämna en kommentar om du är intresserad.

Ha en mysig kväll!
Kramar!

tisdag 28 februari 2012

Årets första utefika :)

Ska nog inte klaga på våren i alla fall, för det är nog rekord för mig att sitta utomhus på cafe´ i februari. Men det gjorde jag idag innan jag begav mig till frissan :) Grått och mulet var det ute men överraskande varmt så det var riktigt mysigt att sitta där med en filt om benen och sippa på en latte och gnaga på en liten men naggande god macaron :)

Ett av de mysigaste fiken i stan, Da Matteo.


Jag satt i valvet.
 

Jäkligt gott kaffe :)
 

Efter fikan gick jag till frissan och fick lite ljusa slingor den här gången, huvudmassage och noppade ögonbryn, det ni!

Var inne en snabb sväng på Kålle & Ada och dregglade över de nya Timeoutarna. Som godisar hängde de där i en vacker turkos och en superfin grå färg, Ahhh... jag som redan har en i den andra, vintage grey (brungrå). Så nu håller jag på med operation övertalning av mig själv om hur idiotiskt onödigt det är att köpa en grå till...

Nu står en ugnspannkaka i ugnen och medan den blir klar ska jag ta en bloggenad :)

Ha en mysig kväll!
Kramar!


Avoca + Please = Namnam

Var inne på Folk och kikade i söndags och förälskade mig handlöst i en klänning/tunika från Avoca. I webbutiken Stil1 hittade jag de slimmade Pleasejeansen som är tighta utan att sitta åt i magen, wow! Förstår Pleasehypen :) Helt otroligt snabbt levererat från båda ställen :)

Avocan har jag stl, 3 (40) och jeansen stl. M (vet att de töjer sig och att jag håller på att gå ner i vikt men jag saknar ett par jeans som är sköna nu, de får tjänstgöra som baggyjeans sedan :))


Så himla fint fall.




Bumparumpan får gömma sig under Avocan :P


Mina Arts och en Timeout till detta så är skönaste stassen på länge fixad :)

Dags att bege sig till frissan!

Ha det gott!
Kramar!


Köpa eller Swappa en Stretch skirt denim från Odd Molly?

Hade förbokad årets jeanskjol från Countrydreams for så längesedan att jag faktiskt lyckats glömma bort det :P  Så för andra gången i min liv damp det ner ett paket som jag inte hade en aning om vad det var. Hrmm minnet är inte vad det varit.

Stretch skirt denim i stl. 2 handlar det om. En snäv sak som jag faktiskt gillar upptäckte jag, bara jag får den i rätt stl, dvs en 3:a. Treorna är slut på Countrydreams så jag testar här innan den får åka tillbaka. Odd Molly verkar ha tagit nya bilder på denna för dessa bilder (som jag hittade i OM:s webshop) stämmer bättre med verkligheten än de gamla.

1395:- kostar den på CD. Jag säljer den för 1000:- inkl frakt. Men allra helst swappar jag den till en trea!

Nu håller jag tummarna :))
RESERVERAD!


Om ni är intresserade så maila mig på marieskoog65@gmail.com
Jag låter kjolen ligga här under dagen och har full koll på vem ( om det nu är ngn ) som är först, för alla mail/kommentarer poppar upp i min inbox i finfin ordning :)

Idag är en bra dag för idag ska jag gå till frissan ( ser ut som jag har en orange halmbal på huvudet nu ) och så ska jag hämta ut mitt nya dammsugarmunstycke! Dammråttorna -  Here I come :D När ni minst anar det!

Ha en fin dag!
Kramar!

måndag 27 februari 2012

Antipromenad

Jag är fruktansvärt påverkad av vädret. Och idag har det varit värsta tänkbara varianten; kallt, tätt och hårt duggregn + blåst! Vilket får mina ögonbryn att dra ihop sig till ett djupt V som framkallar huvudvärk och gör mig irriterad!

Därför blev det någon konstig form av antipromenad som att gå en bit, hoppa på en spårvagn, gå lite till, slinka in på ett café, gå in och ut ur affärer men vara för grinig för att köpa något. Till slut åkte jag hem på en fullsatt spårvagn och nu är jag hemma och här tänker jag stanna tills våren är tillbaka. Basta!

Här är dagens stass

Good s/s dress ( med fina ryggen som jag glömde fota, gör det en annan dag ), linne Rosemunde, legging med skinnpatchar och en gammal kofta av okänt ursprung. 

Väldigt mjuk och skön kofta som har varit gömd men tittat fram nu under min garderobsgallring :)

Min gosiga vårsjal. Lite obstinat får man vara :)

Den fina bården på klänningen/tunikan. Älskar verkligen den här färgen; silky purple. Den är normal i storlek också, kan vara bra att veta.

Idag har jag fått iväg massa paket, fått ordning på de felskickade paketen så att de är på väg till sina rätta ägare Detta med god hjälp av två fantastiskt tålmodiga och hjälpsamma köpare.

Kvällen kommer tillbringas invirad i scarf scarf och flanell framför tvn. Men först, urk, disken...

Ha en mysig kväll!
Kramar!


En dag när det var vår på G

Då låg Grizzly och Loui och solade sina små nosar på våra resväskor som de har adopterat sedan vi kom hem från fjällen.



Sötnosarna :)


Idag ser de lika förvånade och frustrerade ut som jag känner mig. WTF!! Det snöar!!! Det ingick inte i mina vårplaner. Himla tur att jag lyckats swappa till mig en gosig Betty mae cardigan av fina Bina :)


Men idag är det dagen på mitt lite mer aktiva liv så när det packats lite paket så ska det ut och promenixas. Kanske har jag tur och det har slutat snöa då :)

Ha en fin dag!
Kramar!

söndag 26 februari 2012

Flitig

Nu har jag sålt så mycket kläder att de tomma galgarna som ligger och dräller överallt attackerar mig! När jag öppnar garderobsdörren flyger det ut tomma galgar. Det som var en bristvara förut i det Oddska hemmet. 


 En lång promenad blev det idag också. Helt underbart var det ute, våren är här!
 Fullt av kvittrande talgoxar överallt. Blev ingen egenfotad pippi för det var powerwalk som gällde idag och inte stros och picspromenix.


Ja så var det det här med ShapeUpen. 


Det är andra veckan sedan jag började med den och under dessa två veckor har jag ätit mer mat, druckit mer öl/vin och fikat mer. Pga eller snarare tack vare att jag blivit friskare. Jag är ingen deppdrinkare (som tur är) utan tycker om ett glas öl eller vin till god mat och gott sällskap Och de senaste två veckorna har det varit en hel del mer av den varan jämfört med tidigare vilket jag tycker är positivt eftersom det är ett friskhetstecken.

Den här veckan innebär det att jag endast minskat med 0, 2 söta hekto :)  Men hallå! Det är minus och inte plus! Men nu är det slut på mitt mesiga nybörjarShapUpande så den här veckan som följer ska jag vara lite tuffare och mer gå in för det. Mer promenader och mindre bullar :)
Dessutom ska jag sätta igång med mitt gymmande igen. Fick göra ett avbrott när jag hade min segdragna infektion. Orken fanns inte och min PT gv mig träningsförbud till jag blev frisk. Ska köra igång (lite lugnt) nu när hon kommer tillbaka från sin Thailandsresa i veckan.

Så kort sagt så känns det som jag är i fas faktiskt :) Och jo, jag mätte mig idag också. Förra veckan hade jag inte minskat något runt midjan. Men nu hade jag minskat 1cm i midjan och armen men ökat  1 cm runt bysten? Det var väl konstigt? Kanske mätte fel första gången.

Ha det gott!
Kramar!



Gladstass :)

Nu var jag på gott humör redan när jag vaknade, men efter att jag fick på mig denna skuttade jag nästan omkring :)

Ceremony tunic (dress?) l/s i Blossom
Stl. 2. Rymlig i storlek.



Hade ett halsband hemma som matchade perfekt till broderierna :)


Tillsammans med Timeout wrap blir det en hallonglass :))



Nu ska här ut och promenixas och vägas. Har ingen egen våg så jag få gå ner till gymet.
Liten rapport om detta kommer senare, något märkligt har nämligen hänt på mätfronten..

Ha en härlig söndag! Här skiner solen från en strålande himmel! Å herregud klockan är inte ens tio och jag är redan på väg ut!? Ojoj vad har hänt!
  
Kramar!




lördag 25 februari 2012

Odd Molly till salu! Uppdatering

Garderobsrensningen går vidare och nu kommer några finingar till. Alla är i storlek 2. Är i använt (inte mycket) men mycket fint skick! Alla priser är inkl. vanlig frakt med posten.

 Chrochet frill cardigan i ljuslila stl. 2. Vackert handvirkad cardigan som är perfekt att ha över linnen och klänningar på sommaren. Använd ett fåtal gånger.

1000:-
SÅLD!





Velourette hooded tunic i dark lila. Underbar och normal storlek & passform.

750:-
SÅLD!

Fint broderi och text.


Dragsko framtill.


Ka-ching wrap med fint broderi på ryggen. Normal i storlek.
SÅLD!



Normal wrap, dvs att man knäpper med en knapp inuti och knyter sedan med bandet. Om man vill ha den stängd. Är  också snyggt att ha den lite slarvigt upp"knäppt".


Blenda short dress i härliga färgen Sienna. Färgen är något mattare irl. Inneghåller lite ull och är ljuvligt mjuk och skön. Något rymlig.

550:-



Avoriaz tunic i almost black som kan användas både som kofta och wraptunika

750:-
SÅLD!

Fint knytband.


Otroligt vacker stickat mönster.



Volanger nedtill och vid ärmsluten.


Dareme dress i silke i grått med spetsdetaljer i powder. Fantastiskt vackert tyg och vackra spetsar

700:-
SÅLD!

Superfin att ha under och mjukt matt silke.


Knäppes i sidan.


Smock i ryggen.

reglerbara axelband och liten röd brodyr.


Fin bred spets nedtill och tyget har ett vackert mönster som tyvärr inte syns på bilderna.


Vid intresse maila mig på marieskoog65@gmail.com

Ha en härlig lördag!
Kramar!